Jules Prast

www.julesprast.nl

Sarcoïdose

Uitgeverij zoekt verhalen patiënten voor boek

Aan de Facebook-groep over Dunne Vezel Neuropathie ontleen ik de volgende oproep om patiëntenverhalen in te sturen ten behoeve van een boek dat in 2018 verschijnt.

QUOTE

Oproepen
17-07-2017
Verhalen van patiënten hoe zij omgaan met hun ziekte

Verzoek van: Uitgeverij De Gezonde Pers

Waarover: de uitgeverij wil een bundel samen te stellen met positieve verhalen van mensen over hoe zij omgaan met hun ziekte of chronische aandoening. Deze positieve verhalen dienen ter inspiratie en als voorbeeld. Soms kan een lezer moed putten uit de ervaringen van een ander. Of troost, omdat de strijd nu eenmaal niet gewonnen kan worden. De bundel verschijnt in 2018.

Op zoek naar: patiënten die een positief verhaal over het omgaan met hun ziekte willen schrijven.

Hoe: stuur je inzending uiterlijk 16 oktober 2017 naar info@degezondepers.nl.

De geselecteerde verhalen worden professioneel geredigeerd. Uitgeverij De Gezonde Pers biedt indien gewenst ook begeleiding bij het schrijven (dan graag tijdig contact met de uitgever opnemen!).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjaan Hijmans van den Bergh (uitgever)

Telefoon: 06 2373 3813
Email: arjaan@degezondepers.nl

UNQUOTE

De Facebook-groep over Dunne Vezel Neuropathie heeft een besloten karakter. De uitnodiging van uitgeverij De Gezonde Pers aan het adres van auteurs van patiëntenverhalen is evenwel openbaar; je treft deze o.a. aan op de vrij toegankelijke pagina’s van de uitgeverij op Facebook en LinkedIn (zie afbeelding).

Geef een reactie

Thema door Anders Norén