Gemengde berichten

Het lijden van een vis

Kweekvis levend verstikken, onverdoofd opensnijden, bij bewustzijn op ijswater bevriezen of de slijmlaag over hun hele lijf met zout wegbranden – ik word onpasselijk van het lijden dat we andere levende wezens (en daarmee ook onszelf) toebrengen

Ik ontleen deze informatie aan de website van Wakker Dier. Daar kun je ook meer lezen over het leven vóór de dood van kweekvissen. Waarom doen we dit dieren toch aan?

20130428-132211.jpg

  1. Sandra Rosenboom

    Ik ben het er helemaal mee eens,en vraag me ook dagelijks af wanneer er een einde komt aan het onnodig lijden van de dieren,veroorzaakt door de mens. Soms schaam ik mij ervoor tot het menselijk ras te horen. Het is afschuwelijk wat de dieren word aangedaan. Met groet,Sandra

Geef een reactie

Thema door Anders Norén